Prima pagină > Uncategorized > TEDx Chișinău

TEDx Chișinău

Deci  sîmbătă va avea loc conferința locală  TEDx Chișinău care este construită pe platforma originală TED.  Un eveniment francizat aș putea spune. Inițial, eram sceptică dacă oare există la noi oameni care sunt capabili și merită să-și împărtășească experiența la un astfel de eveniment. Acum însă, îl aștept cu  mare nerăbdare.  Pentru că echipa care a lucrat la crearea acestui eveniment a fost una foarte profesionistă și sunt oameni foarte deosebiți în felul lor, care posedă toate  ingredientele profesionale de a face din acest eveniment – evenimentul anului în Chișinău,  unde vor fi prezenți cca 200 de oameni care îndrăznesc să gîndească diferit.

Uită-te peste lista de vorbitori și spune-mi dacă ai  putea adresa o întrebare oricui din cei care vorbesc, care ar fi persoana respectivă și care ar fi întrebarea?

Sunt ferm convinsă că mai există și mulți alți oameni capabili care stau ascunși. Mie nu-mi rămîne decît să le doresc să iasă la suprafață și să ne arate că ultimii 20 de ani nu s-a stat degeaba în țara asta…Reclame
Categorii:Uncategorized Etichete:, ,
  1. Niciun comentariu până acum.
  1. No trackbacks yet.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: