Prima pagină > Uncategorized > Offline cu Victor Bodiu

Offline cu Victor Bodiu

Postul a fost scris înainte apariției știrei precum că  Vlad Filat îl retrage pe Victor Bodiu din cursa electorală

A fost un offline așteptat încă de la inceputul lui aprilie, cînd  și-a făcut apariția Domnul Bodiu pe twitter. Îmi dorea foarte mult să-l văd pe arogantul care îl vedeam pe sticlă, spre regretul meu rămîn aproape la aceaiași părere. Aceste spectacole prost  regizate de la Protv, din cadrul emisiunii În Profunzime, apoi disputa de la Blajini sau chiar și schimbările de replici din noapte Învierii  cu Dorin Chirtoacă, pe care le povesteați cu atîta mîndrie, nu ne-au  demonstrat decît că sunteți un actor politic mai puțin talentat. Țineți minte, atunci cînd doi cucoși se vor cearta, un porc va cîștiga. Aveți discursuri demagogice și lipsite de consistență, rostite gălăgios și de ochii electoratului, iar în acea seară discursurile erau de ochii noștri.

Da, aveți o echipă bună  în spate, totuși sunteți  o fire extrem de individualistă. Cu toate că nu cunoașteți nimic din bucătăria Primăriei, cred că ați învăța foarte repede cum stau lucrurile acolo. Ați fi un primar bun. Unul pe care-l merită Chișinăul. Însă, spre regretul Dvs,  poate și al nostru, nu ve-ți ocupa  acest post.  Ați intrat prea tîrziu în vizorul nostru,  al locuitorilor Capitalei, iar transferul de imagine de la Vlad Filat prin panourile din oraș nu  este o soluție  în acest caz.

Sfat : Învățați să fiți mai tolerant.  Da, sunteți o fire puternică, poate și  indestructibilă, aveți tenhici, însă eu am așteptat pe lîngă Domnul Bodiu politician să văd și omul din Victor Bodiu.  Cultivați-vă dipomația. A fost de prost gust gestul cind ați remarcat că Onorica stă în fața Dvs, cu toate că o vedeați des la Guvern, la Eli-Pili o aveați în față pe bloggerița Onorica și nu funcționara de la Guvern.

P.S ” Nu am venit să vă plac ”  totuși v-am plăcut un pic  😉

Reclame
  1. 6 mai 2011 la 10:11 pm

    Olesea, buna remarca. Eu am perceput replica lui ca si un gest de deosebita admiratie fata de mine. Chiar daca s-a manifestat in asa fel ;).

  2. Andrei Fornea
    6 mai 2011 la 10:13 pm
  1. No trackbacks yet.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: