Prima pagină > Uncategorized > Sexul povestit celor mici

Sexul povestit celor mici

La moldoveni SEXul este un subiect TABU, de ce? Pentru că в советском союзе секса не было ! iar noi am apărut prin eprubetă видетели .
Copilul trebuie să primească o educație sănătoasă, iar informațiile pe care le primește în cei șapte ani „de acasa“ îl vor influența pe tot parcursul vieții. Cartea „Sexul povestit celor mici“ este o traducere a unei cărți aparute în Spania, editată în Republica Moldova și comercializată în România .Totuși cartea a făcut cîteva valuri și peste Prut, însă acestea datează de acum 5 ani , Filat pînă acum ce a făcut, a studiat cartea timp de 5 ani ?          Sunt părinți cărora le este mai dificil sau jenant să discute pe acest subiect iar cartea ar putea fi un prilej bun pentru ei că sa le răspundă picilor la intrebările care le apar în copilărie. Iată ce conține cartea:                                                                                                       „A avea relații sexuale este minunat”„Sexul povestit celor mici”, așa cum se numește cartea despre care vorbim, este un ghid pentru micuții grăbiți să descopere ce e sexul. Pentru a fi siguri că invenția beletristică ajunge pe mîinile cui trebuie – prescolarii – autorii specifica pe cotor: „Ghid pentru copii, părinți și educatori”. Cartea e concepută într-un mod extrem de simplu. Textul e conceput ca o poveste cu două personaje principale – Carol si Maria, copii de vîrsta prescolară care încă nu știu să citească, dar sunt ajutați să priceapă textul, pe care îl citește mama lor.

Sexul, explicat in cele mai mici detalii În carte, lecțiile de educatie sexuală se fac treptat. Toate lucrurile sînt explicate, astfel incît noțiunile să nu năucească nici un prescolar. Personajele din carte ascultă cu interes ceea ce mamica le citește: „Pentru a putea avea copii, este nevoie ca barbatul și femeia să facă dragoste. Ceea ce înseamnă că vor căuta un loc în care să fie singuri și să le fie confortabil, iși dau hainele jos, se mingîie, se săruta și își spun lucruri frumoase unul celuilalt.”

Domnule Filat haideți să le satisfacem celor mici curiozitatea nemarginită , pentru că atitudinea Dvs este inversul educației .

Reclame
Categorii:Uncategorized
  1. Niciun comentariu până acum.
  1. No trackbacks yet.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: