Prima pagină > Uncategorized > Radiografia sufletului masculin

Radiografia sufletului masculin

Barbații… UNEORI am impresia că sunteți mai dificili decît cel mai greu puzzle pe care ți-l poate oferi viața. Sunteți cei mereu în căutare de SUPREMAȚIE ( la servici , la facultate, în relație, în societate ș.a.m.d mai bine zis Oriunde și Oricînd). Totuși ce vă definește sufletul ???

1. Voi nu plîngeți pentru că vă este RUȘINE. Atributul cel mai masculin – nu vă implicați în discuții sentimentale.
2. Voi nu știți ce simțiți sau mai bine zis sunteți ABSENȚI EMOȚIONALI . Aveți tendința de a trăi doar în mintea voastră , și vă faceți a nu înțelege . Adică „Eu știu ce vreai de la mine, dar mă fac a nu înțelege” 🙂
3. Mam obosit sa fiu cel mai bun sau NESIGURANȚA MASCULINĂ / INSECURITATE. Dorinţa de a fi urmărit, mai degrabă decât de a urmări, de a fi mai de grabă obiectul decât subiectul atenţiei , de abandona căutarea activă şi de a deveni recipientul pasiv al grijii.
4. Uită-te la mine, ascultă-mă, atinge-mă, simte-măNARCISISMUL masculin este legat mai mult de obsesia bărbaţilor pentru putere, forţă, realizare.
5. Îţi arăt eu cine e şefulAGRESIVITATE sau nesiguranţă masculină. Rezultatul – bărbat supărat sau critic şi femeie rănită, înlăcrimată, învinsă. În această dinamică, agresivitatea masculină serveşte la: intimidarea ” inamiculuiî şi prinderea partenerei cu garda jos „.
6. Sunt un ratat – AUTODISTRUGEREA. Când bărbaţii sunt complet incapabili să-şi exprime agresivitatea faţă de ceilalţi, atunci se întorc asupra propriei persoane. Chestia asta nu duce la nimic bun.
7. Vreau sex acum -INIȚIATIVĂ SEXUALĂ .Dacă bărbaţii ar fi cu adevărat muţi, atunci ei ar comunica prin sex. Pentru o parte a bărbaţilor totul este legat de sex, mai puţin sexul care este adeseori legat de ruşine, absenţa emoţională, nesiguranţa masculină, autoimplicare, agresivitate, autodistrugere.
Cel de al şaptelea atribut masculin reprezintă o rezumare a trăsăturilor prezentate până acum. Arena sexuală este locul în care bărbaţii îşi etalează în mod natural conflictele emoţionale care, până la urmă, nu au nicio legătură cu sexul.

Partea bună este că limbajul sexual masculin nu este o limbă total străină, ci este mai degrabă un dialect care poate să fie descifrat şi de femei.

Reclame
Categorii:Uncategorized Etichete:, , ,
 1. 21 iulie 2010 la 5:07 am

  taaaak să înşepem, răspund ş eu pe puncte:
  1)Unui bărbat nu-i ruşine să plîngă, alta e treaba el nu poate să-şi arate slăbiciunea în faţa altor masculi la fel cum o fac ş animalele (leul dac îş arată măcar pe o clipă slăbiciunea deam nu-i aşa de temut), şi nici în faţa doamnei sale, pentru că el e peretele ce o apără pe ea (perete care la o suflare a vîntului cade? sau plînge dac la direct ). În discuţii sentimentale ne implicăm dar numai cu acei cărora le suntem 100 % încredinţaţ.

  2)Da ladna îs emoţionali bărbaţîi dac vrei mai emoţionali sînt pedişii, ei îs mai emoţionali cîteodată ş ca fetele. ş cîteodată a te face a nu înţelege îi spre binele ambilor, pentru a nu complica tăt.

  3)Tot femeile îs devină în asta, numără cîţ bărbaţ care scriu poezii şi logic poeziile lui ar trebui să fie subiectu atenţiei ş cîţ macho men-i (bărbaţ) alde Cristinka Ronaldo(pozorăşte numele) îs obiectu atenţiei. Numără-i.

  4)da ladna narcisism, aşei care chiar au asta ap prosta îs slab încrezuţ în sine, eu de ex. îni plaşi să mă pricalesc pe sama la narcisism da nu mai mult chiar dac uneori mulţ nu înteleg asta.

  5)iarăş neîncredere în sine, bărbatu nu treb să manifeste agresivitate faţă de femei (doar dac o meritat, sînt femei care scormolesc bărbatu ca la sfîrşît să spună că iaca el îi agresiv cu mine).

  6)aişi deam abidna, slab de caracter ş iarăş neîncredere.

  7)iniţiativa sexuală asta-i ghine, da restu deam îi cam hernea şi-i scris, conflicte emoţionale(deam săx niş n-o să mai fie), oricum un Gentleman o să se gîndească cum s-o satisfacă pe femeie da de restu poh. ş da orice bărbat se gîndeşte mult la săx da ş la partea femină îi aşeiaş.

  P.S. tăt asta aşa imho mai mult.pe unde am înţeles pe unde nu.

  P.P.S.S. postu meu şters de la De ce ne iubiți voi ?!?

  Pentru sisike

 1. No trackbacks yet.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: