Prima pagină > Uncategorized > Baba Hârca du Moldavie

Baba Hârca du Moldavie

Maia Laguta – pentru mine e un fel de Pavel Turcu în fustă , doar cu 4 facultăţi terminate . Nu cred că trebuie luată în serios această Doamnă , însă i-am urmarit azi conferința de presă și precum e o zi toridă de vară şi mă plictisesc am să-i dedic cîteva rînduri.
Această femeie (un fel de Arhanghel pentru toți pensionarii capitalei ) e în dispută continuă cu cine vrei – cu Primăria , cu Guvernul sau Parlamentul , iar primele asocieri care îmi vin în mintea-mi odată rostit numele ei sunt – „pensionari” , „proteste” , „Salvagardare” , „primăria” , „Chirtoaca”.

Acest avocat al bătrânilor îşi trage foloasele personale ( în formă de capital electoral ) din tot acest spectacol de bulevard al cărui actriţă de prim rol e , un spectacol ieftin de doi lei – precum e tariful în transportul public . Actriţă şi regizor de profesie, aceasta îşi exersează talentul actoricesc ( rămâne la aprecierea personală a fiecăruia din voi , totuşi joacă „convingător” ) în timpul conferinţelor de presă precum şi în timpul protestelor organizate la Chişinău. Aceste nenumărate proteste stradale organizate de Maia Laguta , eu le calific ca o dorinţă arzătoare de a intră în politică. Dovadă o reprezintă participarea la alegerile parlamentare din martie 2005, unde a întrunit doar 1011 voturi sau 0,06 % , ceea ce nu i-a permis să depăşească pragul electoral de 3%.

Această „Gardă-de-salvare” a poporului , a consumatorului folosit de putere, a cetăţeanului simplu şi care nu mai poate de grija pensionarilor deţine o maşină de marca Ford despre care nu vrea să spună pe ce bani și-a cumpărat-o ( sau cine i-a făcut-o cadou ). Totuşi în opinia mea Maia Laguta se gîndeşte mai mult la cariera sa personală decît la problemele bătrînilor , îşi face o carieră pe speculații pe seamă acestor bieţi pensionari .

În toamnă avem alegeri și sunt ferm convinsă că această doamnă va candida la ele, întrebarea e pe lista cărui partid? sau îşi face unul propriu ( dacă da , de pe ce fonduri? ) pentru că ca independent nu prea are mari şanse de accedere.
Vreau sa rog din tot sufletul poliţia capitalei să nu-i retrageți dreptul de a protesta ,pentru că circul vine foarte rar în Chişinău, aşa în schimb avem parte de unul gratis , sau parţial gratis…

Reclame
Categorii:Uncategorized Etichete:, ,
  1. 16 iunie 2010 la 1:19 am

    Ea sa suparat rau de tot pe noua lege a avocaturii. NU va mai putea apara „drepturile” pensionarilor in instante deoarece de la 1 ianuarie 2012 procuristii nu au acces la justitie, adica drepturile vor fi aparate doar de avocati! Ea este o procurista!

    • 16 iunie 2010 la 1:57 am

      Stiu am vazut conferinta 😉 Totusi mai bine si-ar gasi un loc de munca stabil si nu ar mai face scamatorii , sau sa se faca avocat daca e asa interesata in „apararea drepturilor” pensionarilor , sa isi deschida un oficiu si sa nu mai iese de acolo…oricum pina in toamna o sa avem onoarea sa o vedem probabil de foarte multe ori in postura de avocat a intregii natiuni…

  1. No trackbacks yet.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: